Франція жорстко розкритикувала скандальну витівку Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Франція жорстко розкритикувала скандальну витівку Трампа

Франція жорстко розкритикувала скандальну витівку Трампа
Джерело:  online.ua

Прес-секретар французького уряду Бенджамін Гриво заявив, що президент США Дональд Трамп мав би продемонструвати "елементарну порядність" та поважати французький день скорботи з приводу третьої річниці нападів 13 листопада в Парижі, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Речник уряду жорстко розкритикував твіти Трампа, в яких лідер США напередодні висміяв спроможність Франції у Першій та Другій світових війнах:

"Вчора було 13 листопада, ми вшановували пам'ять про вбивство 130 наших людей. Отже, я відповім англійською мовою: "Елементарна порядність була б доречною", - сказав Гриво.

Нагадаємо, також голова Білого дому висловив незадоволення коментарями Макрона про європейську оборону, сказавши, що Макрон має низьку підтримку серед населення, що французька торговельна практика є несправедливою і що економіка країни перебуває в падінні. Він також написав, що французи у Парижі вже починали вчити німецьку під час світової війни, аж поки не прийшли США.

Як повідомляв ONLINE.UA,  американський лідер Дональд Трамп стверджує, що його попередник Барак Обама "буквально здав" український півострів Крим президенту РФ Володимиру Путіну.  Президент США додав,  що це одна з проблем, яка перейшла йому у спадок і яку він активно намагається вирішити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?