Ювілей принца Чарльза: нові сімейні фото королівської сім'ї
Категорія
Світ
Дата публікації

Ювілей принца Чарльза: нові сімейні фото королівської сім'ї

Ювілей принца Чарльза: нові сімейні фото королівської сім'ї
Джерело:  online.ua

14 листопада Його Королівська високість принц Чарльз Філіп Артур Джордж відзначається 70-річний ювілей. Принц Уельський вважається найстаршим спадкоємцем престолу в історії Великої Британії - він став наслідним принцом у віці трьох років.

З нагоди ювілею принца Чарльза прес-служба Кенсінгтонського палацу опублікувала нові сімейні фото королівської сім'ї, на яких Чарльз зображений зі своєю другою дружиною Каміллою, синами Вільямом і Гаррі, невістками Кейт Міддлтон і Меган Маркл, а також з онуками - Джорджем, Шарлоттою і маленьким Луї , повідомляє ONLINE.UА.

На новому фото королівської сім'ї Кейт Міддлтон з'явилася в темно-синій сукні в білий горошок, а 71-річна Камілла - в ніжній кремовій сукні. Меган Маркл для сімейної фотосесії обрала білу сукню з чорною обробкою, порушивши колірну гамму сімейного портрета. Користувачі мережі також помітили, що на знімку герцогиня Сассекська виглядає емоційніше інших - вона буквально зігнулася від сміху.

На сімейному королівському фото також присутні онуки принца Чарльза - принц Джордж, який сидить на колінах у дідуся, принцеса Шарлотта, яку ніжно обіймає Камілла, і маленькій Луї на руках у Кейт Міддлтон.

Користувачі мережі по-різному прокоментували нові сімейні фото королівської сім'ї. Одні зворушилися, інші - розкритикували. Зокрема, шанувальники помітили, що на фото немає Єлизавети II, а також вони висловили виражений негатив по відношенню до Камілли, яка, на їхню думку, незаслужено зайняла місце поруч з принцом Чарльзом після смерті принцеси Діани.

Раніше ONLINE.UА публікував фото з другого дня народження Єлизавети II в 2018 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?