Фінал "Гри престолів": новий тизер і дата виходу восьмого сезону
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фінал "Гри престолів": новий тизер і дата виходу восьмого сезону

Фінал "Гри престолів": новий тизер і дата виходу восьмого сезону
Джерело:  online.ua

Творці популярного фантастичного серіалу "Гра престолів" випустили новий тизер і назвали дату прем'єри восьмого сезону, який стане фіналом саги. Світова прем'єра восьмого сезону "Гри престолів" відбудеться в квітні 2019 року, точне число поки не розголошується, передає ONLINE.UА.

"Кожна битва. Кожна зрада. Кожен ризик. Кожен бій. Кожна жертва. Кожна смерть. Все заради Трону", - прокоментували відео нового тізера "Гри престолів" в НВО.

Восьмий сезон "Ігри престолів" - новий тизер (відео):

Слід зазначити, що раніше письменник Джордж Мартін, автор циклу творів "Пісня льоду і полум'я", за якими було знято серіал "Гра престолів", анонсував створення ще двох приквелів - передісторії і продовження. У нових книгах Мартін розкриє таємниці історії сімейства Таргарієнів, а також розповість, як у Дейнеріс з'явилися три драконівських яйця. Перша книга "Полум'я і кров" надійде в продаж вже 20 листопада цього року.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що актор Пітер Дінклейдж натякнув на те, як може закінчитися серіал "Гра престолів". Він шокував фанатів випадковою заявою про те, що для Тіріона Ланністера відмінним фіналом саги стане смерть.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?