Що буде з Росією після смерті Путіна - неочікуваний прогноз
Категорія
Політика
Дата публікації

Що буде з Росією після смерті Путіна - неочікуваний прогноз

Що буде з Росією після смерті Путіна - неочікуваний прогноз

Після смерті президента Росії Володимира Путіна до влади в країні прийде нова людина, яка буде продовжувати окупаційну політику, оскільки таким є запит російського суспільства. З даним прогнозом виступив історик та директор Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович, передає ONLINE.UA з посиланням на "Главред".

"Дуже важко прогнозувати, що буде в Росії після смерті Путіна, чи Росія взагалі переживе смерть Путіна, хто буде наступником Путіна, чи буде це людина, яка виконуватиме роль Хрущова після Сталіна, чи, навпаки, потім з'явиться якийсь черговий Брежнєв, який буде реабілітовувати Путіна... Наразі все це дуже важко спрогнозувати саме через те, що Росія не є країною очікуваних кроків, вона не є країною, де діють якісь закони", – зазначив він.

Історик наголосив, що в Росії надзвичайно багато залежить від емоцій керівника, від конкретної людини.За його словами, українцям не варто очікувати від цього процесу позитивних для своєї країни змін.

"Але, хотів би розчарувати українців, які вірять в те, що проблема Росії - це лише проблема в Путіні, і, коли не стане Путіна, ситуація в Росії кардинально зміниться. На жаль, ні. Путін є відображенням тих суспільних запитів, які є в Росії. Росія хоче авторитарного керівника. Росія хоче керівника, який погрожує цьому світові та готовий вдатися до застосування ядерної зброї, готовий вбивати людей та готовий реалізовувати окупаційну політику щодо своїх сусідів", - сказав експерт.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше авторитетне американське видання The Washington Post детально проаналізувало ситуацію, яка склалася на міжнародній арені та провело паралелі між Першою світовою війною та нашими днями. На думку редакції ЗМІ, такі диктатори як Володимир Путін намагаються перешкодити світовому прогресу, проте подібний план апріорі запрограмований на провал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?