Не здатні вирішити проблему Донбасу: Путін шокував новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Не здатні вирішити проблему Донбасу: Путін шокував новою заявою

Не здатні вирішити проблему Донбасу: Путін шокував новою заявою
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін заявив, що нинішня влада України не здатна "вирішити проблему Донбасу". Окрім того, він додав, що країни Заходу повинні засуджувати не вибори на Донбасі, а політичні вбивства, що відбуваються там", передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Що стосується засудження будь-ким цих виборів: ми щось не чули про засудження вбивств, які відбуваються на територіях невизнаних республік, ось в чому вся справа. Спочатку потрібно засудити вбивства, які там відбуваються, політично мотивовані", - додав президент РФ.

 Також очільник Кремля стверджує, що Росія "буде працювати з будь-якою новою владою України, іншого рішення проблеми Донбасу, крім мирного немає".

"Ми, проте, вважаємо, що іншого шляху немає, і все одно доведеться домовлятися. Сподіваюся, що люди, які очолять країну в майбутньому, хто б це не був,... прийдуть до висновку про те, що іншого шляху, крім мирного, не існує, і потрібно виконувати Мінські угоди", – заявив Путін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  якщо після зміни влади в Росії виникне необхідність тікати, президента РФ Володимира Путіна і його оточення зможе прийняти Китай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?