Путін нарешті пояснив, чому виступає проти зустрічі в "нормандському форматі"
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін нарешті пояснив, чому виступає проти зустрічі в "нормандському форматі"

Путін нарешті пояснив, чому виступає проти зустрічі в "нормандському форматі"
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін стверджує, що проводити зустрічі у "нормандському форматі" за участі України, Німеччини, Франції та Росії до проведення виборів в Україні - не має сенсу. З даною заявою він виступив на прес-конференції в Сінгапурі, передає ONLINE.UA.

"Зустрічатися в "нормандському форматі" зараз у ході передвиборчої кампанії, яка відбувається в Україні, більш чи менш беззмістовно. І взагалі – досі українська влада не виявила бажання виконувати Мінські домовленості", - заявив президент РФ.

Окрім того, очільник Кремля вкотре звинуватив українську владу у тому, що вона "нічого не робить для імплементації цих домовленостей".

"Навіть закон про особливий статус Донбасу, який був прийнятий парламентом України, досі не набув чинності, - сказав він.

Путін додав, що поки в Україні керуватиме чинна влада, розраховувати на "мирне вирішення" питань на Донбасі навряд чи можна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  російський глава Володимир Путін під час візиту до окупованого Крим, з’явився майже одночасно в різних місцях, причому в двох різних образах.  Багато російських ЗМІ і користувачі мережі переконані, що на окупованому півострові засвітився двійник Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?