Цукерберг заборонив керівництву Facebook користуватися iPhone - названа причина
Категорія
Технології
Дата публікації

Цукерберг заборонив керівництву Facebook користуватися iPhone - названа причина

Цукерберг заборонив керівництву Facebook користуватися iPhone - названа причина
Джерело:  online.ua

Голова відомої американської компанії Facebook Марк Цукерберг заборонив своїм топ-менеджерам користуватися гаджетами компанії Apple як на робочому місці, так і на публіці.

Про це повідомляє The New York Times з посиланням на свої джерела, передає ONLINE.UA.

За попередніми даними, заборону на використання iPhone керівництво Facebook отримало через сварку Цукерберга і глави Apple Тіма Кука. Останній розкритикував соцмережу за злив даних користувачів, і Цукерберг розлютився.

Варто зазначити, що Кук був одним з тих, хто відкрито критикував Цукерберга після масового витоку даних з Facebook. Соцмережа потрапила в масштабний скандал і втратила багато грошей. До слова, нещодавно стало відомо, що Apple також"просіла" у фінансовому плані. За місяць втратила втратила дохід за 30 років. Це пов'язано з падінням вартості акцій компанії через низький попит на нову продукцію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Facebook хоче ввести плату за доступ.  Аналітики зробили підрахунки і з’ясували, що вартість такої підписки на соціальну мережу буде дорівнювати близько 80 доларам на рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?