Путіна зловили на брехні щодо закону про статус Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Путіна зловили на брехні щодо закону про статус Донбасу

Путіна зловили на брехні щодо закону про статус Донбасу
Джерело:  online.ua

Очільника Кремля вкотре зловили на брехні. Так, у четвер, 15 листопада, президент Росії Володимир Путін заявив, що так званий закон України про особливий статус Донбасу нібито не набув чинності. Це неправда, оскільки відповідний закон в Україні схвалили у 2014 році, а потім продовжили терміном на 3 роки, передає ONLINE.UA.

"Усі чекають якогось виконання Мінських домовленостей від Росії. І те, що київська влада нічого не робить, ніхто воліє не помічати… Навіть закон про особливий статус Донбасу, який був схвалений парламентом України, він досі не набув чинності", - сказав Путін.

Нагадаємо, 4 жовтня депутати Верховної ради прийняли президентський закон, який передбачає продовження "особливого статусу" Донбасу. Даним законом українські парламентарії продовжили "особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей".

Як відомо, закон про особливий статус Донбасу передбачає введення певного порядку місцевого самоврядування в окремих районах Донбасу.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Україні представили детальний план по введенню миротворців ООН на Донбас, з яким доведеться погодитися Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?