Буде жорстко: промоутер анонсував поєдинок Джошуа - Усик
Категорія
Спорт
Дата публікації

Буде жорстко: промоутер анонсував поєдинок Джошуа - Усик

Буде жорстко: промоутер анонсував поєдинок Джошуа - Усик
Джерело:  online.ua

Промоутер відомого боксера Ентоні Джошуа, Едді Хірн, розсекретив подальші плани свого підопічного та розповів про можливий поєдинок проти українського чемпіона Олександра Усика, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Express.

"Думаю, що поєдинок Джошуа – Усик буде дуже-дуже жорстким і цікавим. Ентоні Джошуа дуже мобільний і швидкий, а Олександр виглядає завжди краще проти більш повільних важкоатлетів. У якийсь момент це буде сутичка двох монстрів", – заявив Едді Хірн в коментарі.

Промоутер також додав, що на даний момент їхня команда перебуває у стані переговорів з командою Уайлдера, цей бій пріоритетний для Джошуа. Проте, у випадку провалу перемовин, Ентоні чекатиме на Ділліана Уайта. Звісно, якщо останній переможе Дерека Чіссору. Лише тоді можливий бій між Усиком та Джошуа.

Також, багато чого залежатиме й від самого Усика, від його планів у супертяжкій вазі, часу і готовності.

Як повідомляв ONLINE.UA, чемпіон світу за версіями WBA Super, WBO і IBF Ентоні Джошуа дав кілька порад Олександру Усику перш, ніж той перейде у надважку вагу. Він підкреслив, що в українського боксера є перспективи в надважкій вазі, проте головне — все робити правильно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?