Трамп звільнив свою радницю через гучний скандал з Меланією
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп звільнив свою радницю через гучний скандал з Меланією

Трамп звільнив свою радницю через гучний скандал з Меланією
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп звільнив заступницю радника з питань національної безпеки Міру Рікардель через день після того, як перша леді Меланія Трамп публічно вимагала її відставки. Вказано, що Рікардель продовжуватиме підтримувати президента після того, як залишить Білий дім, щоб перейти на нову роль в Адміністрації, передає ONLINE.UA з посиланням на СNN.

13 листопада офіс Меланії Трамп поширив заяву, що Рікардель не заслуговує посади в Білому домі.

"Позиція канцелярії першої леді полягає в тому, що Рікардель більше не заслуговує честі працювати в цьому Білому домі", - йшлося у заяві.

 За попередніми даними, конфлікт між Меланією Трамп та Рікардель стався кілька тижнів тому через організаційні питання, пов'язані з візитом першої леді в Африку - її першою самостійною закордонною поїздкою. Сварка спалахнула нібито через місця в літаку, також йшлося про використання ресурсів Ради національної оборони.

До слова, Рікардель протягом семи місяців перебували на посаді заступника радника з національної безпеки Джона Болтона.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Меланія Трамп здивувала дивною емоцією під час зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним в Гельсінкі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?