В Японії коти роками намагаються зайти в музей, але їх не пускають - кумедні фото
Категорія
Цікаве
Дата публікації

В Японії коти роками намагаються зайти в музей, але їх не пускають - кумедні фото

В Японії коти роками намагаються зайти в музей, але їх не пускають - кумедні фото
Джерело:  online.ua

В Японії вже більше двох років звичайні вуличні коти регулярно намагаються зайти в музей у префектурі Хіросіма, однак їх не пускають охоронці. За невдалими спробами тваринок уважно спостерігають тисячі користувачів у Твіттері, передає ONLINE.UA з посиланням на японські ЗМІ.

Що цікаво, японський художній музей Ономіті відомий не стільки завдяки своїм експозиціям, скільки завдяки котикам, які роками намагаються зайти всередину.

"Влітку 2016 у закладі проходила виставка фото домашніх тварин, яка зацікавила чорного кота, що живе неподалік. Він спробував зайти в музей, однак в останній момент його не пустила охорона. З тих пір між твариною і співробітниками почалося своєрідне протистояння. Чорний кіт систематично намагався потрапити всередину, однак кожного разу його ловили і виганяли, ретельно фіксуючи це на фото. Згодом у нього з’явився союзник – рудий кіт, який також пробує зайти всередину", - сказано в повідомленні.

Співробітники закладу розповідають, що вже більше двох років ці тварини декілька разів на тиждень перевіряють увагу охорони. Врешті музей зробив котів своїми талісманами і назвав їх Кен Чан («чорний кіт») та Гоу Чан («рудий кіт»).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що користувачів соціальних мереж шокували фото незвичного кота — тварина за лічені місяці стала зіркою інтернету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?