Влада РФ запустила флешмоб проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Влада РФ запустила флешмоб проти України

Влада РФ запустила флешмоб проти України
Джерело:  online.ua

Міністерство закордонних справ Росії запустило флешмоб, в якому пропонує поширювати інформацію про прояви ксенофобії і неонацизму в Україні. Про це 16 листопада повідомляє МЗС РФ на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

Представники російського відомтсва пишуть, що "після державного перевороту в 2014 році націоналізм, неприкрита ксенофобія і неонацизм міцно увійшли в політичний мейнстрім України".

"Неонацистські угруповання "Правий сектор", "Національний корпус", і "Свобода" не соромляться використовувати нацистську атрибутику, марширувати колонами українськими містами з расистськими гаслами... Давайте допоможемо київському режиму поглянути правді в очі і почнемо відзначати хештегом #ИхТамНет свідоцтва прояву ксенофобії і неонацизму", - заявили в МЗС РФ.

Варто зазначити, що РФ не втомлюється вдаватися до нових провокацій та звинувачень у відносинах з офіційним Києвом.

Так, нещодавно російська влада виступила з новою скандальною заявою. Цього разу в МЗС Росії стверджують, що надання автокефалії Українській православній церкві призвело до напруженої ситуації довкола об’єктів Сербської православної церкви у Косово.

Раніше ONLINE.UА повідомляв,  за що Путін мстить Україні, вводячи нові санкції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?