Готується новий плацдарм: Лавров виступив з черговою резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Готується новий плацдарм: Лавров виступив з черговою резонансною заявою

Готується новий плацдарм: Лавров виступив з черговою резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Якби не антиросійська лінія Заходу, то Україна б не опинилася в "кривавій усобиці" та могла б стати успішною і процвітаючою країною, у якій для цього було все необхідне. Тепер під загрозою "підтримки" Заходу виявився Балканський регіон, де готується новий плацдарм проти Росії.

З такою резонансною заявою виступив глава російського МЗС Сергій Лавров в інтерв'ю газеті Serbian Telegraph, повідомляє ONLINE.UA.

Військовий конфлікт і ситуацію в Україні Лавров порівняв з ситуацією в Сербії та Косово. Він вважає, що там Захід намагається створити "новий плацдарм" проти Росії.

"Складається враження, що уроки української трагедії на Заході так і не вивчені. Сьогодні робляться наполегливі спроби перетворити Балкани в ще один плацдарм проти Росії. Від країн регіону наполегливо вимагають зробити вибір: або з Москвою, або з Вашингтоном і Брюсселем", - заявив Лавров , підкреслюючи, що західні країни зараз нібито тиснуть на Сербію, вимагаючи відмовитися від співпраці з Москвою.

Також глава російського МЗС в черговий раз звинуватив західні держави в визнанні незалежності Косова, в результаті чого, на думку Лаврова, дестабілізувалась ситуація на Балканському півострові. Він також підкреслив, що нинішній ситуації в країні Україна "зобов'язана" не Росії, а Заходу, який "підтримав зрежисований в Вашингтоні озброєний путч в Києві в лютому 2014 року, що привело до збройного конфлікту на Донбасі".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лавров знайшов причину, по якій США хочуть вийти з ракетного договору з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?