Окупанти Криму придумали, як обійти санкції США
Категорія
Світ
Дата публікації

Окупанти Криму придумали, як обійти санкції США

Окупанти Криму придумали, як обійти санкції США
Джерело:  online.ua

Кримські окупанти вирішили відкрити центр навчання людей працювати з технологіями блокчейн, що дозволить в обхід санкцій США залучати інвесторів на анексований півострів. Про скандальні плани окупантів повідомив президент асоціації блокчейн інвестиційних технологій в окупованому Криму Роман Кулаченко, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Потрібно створити університет або курси з підготовки блокчейн-фахівців, в тому числі для влади. Є ряд держав, які, як і Крим, під санкціями - наприклад, Південна Осетія, Абхазія. У нас одні і ті ж проблеми, а центр дозволить нам об'єднати зусилля і вирішити проблему", - заявив Кулаченко.

За його словами, якщо слідувати такому нехитрому плану, то в окупованому Криму можна буде створити привабливі для інвесторів платформи, через які іноземні бізнесмени зможуть працювати на анексованому півострові анонімно для всіх. За допомогою технології блокчейн, за твердженням Кулаченко, інвестори зможуть таємно працювати в будь-якій країні, яка перебуває під санкціями.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія має намір відкрити представництво окупованого Криму в Брюсселі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?