Сліпа доля, що об'єднує людей: Mari Cheba випустила новий чуттєвий кліп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Сліпа доля, що об'єднує людей: Mari Cheba випустила новий чуттєвий кліп

Сліпа доля, що об'єднує людей: Mari Cheba випустила новий чуттєвий кліп
Джерело:  online.ua

Популярний український гурт Mari Cheba випустив новий чуттєвий кліп на пісню "Прислухаюсь". Прем'єра відео відбулася кілька днів тому, але ролик до сих пір бурхливо обговорюють в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Новий кліп Mari Cheba привів у захват шанувальників гурту. Головні ролі в ньому зіграли артисти Максим Дрозд та Надія Мейхер - вони постали перед глядачами закоханою парою, яка не може залишатися разом, але і не може розлучитися. Солістка гурту Марі виступила в кліпі в незвичайному стильному образі - вона символізувала сліпу долю, яка об'єднує людей.

"Я так вами пишаюся! Ви наше майбутнє і гордість. Талановиті, сильні, працьовиті і головне чесні та щирі!! Люблю вас", "Дуже вишукано вийшло", "З великою несподіванкою і задоволенням відкрив для себе Mari Cheba .. Тонко , проникливо, глибоко! Вітаю з прем'єрою кліпу! Чекаємо нових) ","Стильна зріла історія. Цікавий кліп, гарне виконання, музика!", - захоплено коментують українці новий кліп Mari Cheba.

Коментуючи прем'єру нового кліпу, Марі Чеба назвала пісню "Прислухаюсь" однією зі знакових для своєї творчості. За словами співачки, ця пісня дала старт новому етапу.

"Надія і Максим грають закохану пару. Це дві рідні душі, які знайшли одна одну у величезному світі. Але у них точно є якісь складнощі, які саме, ми самі не знаємо. Ця напруга і чесність, які відчуваються в кадрі, глядач може трактувати по-різному. І кожен побачить в цьому свою особисту історію. А цю історію ми вирішили залишити загадкою", - розкрила Марі головну ідею свого нового кліпу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська співачка Марі Чеба випустила новий міні-альбом під назвою "Прислухаюсь".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?