Штаб ООС повідомив тривожні новини з Донбасу: ЗСУ зазнали втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Штаб ООС повідомив тривожні новини з Донбасу: ЗСУ зазнали втрат

Штаб ООС повідомив тривожні новини з Донбасу: ЗСУ зазнали втрат
Джерело:  online.ua

Бойовики посилили обстріли на Донбасі на усіх напрямках. Вони десять разів відкривали вогонь із заборонених 82-мм і 120-мм мінометів. Українські військові контролювали ситуацію і відповідали ворогові, але в ході бойових дій ЗСУ понесли непоправні втрати - загинув один український захисник.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Під ворожий вогонь 17 листопада потрапили захисники Новотошківському, Орехово, Піщаного, Гнутового, Широкино, Лебединського, Березового, Красногоровки, Мар'їнки, Світлодарська, Жолобка, Троїцького і хутора Вільний. Там противник застосовував по позиціях ООС важкі міномети, гранатомети і стрілецьку зброю.

Українські військові впевнено тримали оборону. За даними розвідки, в ході бойових дій, двоє бойовиків було знищено і ще двоє поранено.

З початку поточної доби противник, з гранатометів і стрілецької зброї, вів вогонь неподалік Гнутового. Втрат серед особового складу ЗСУ немає, йдеться в зведенні ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ПА НАТО запевнили, що Путін пошкодує за вторгнення в Україну і жорстко відповість за Крим і Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?