Трагічний фінал: розкриті шокуючі подробиці смерті відомого російського співака
Категорія
Світ
Дата публікації

Трагічний фінал: розкриті шокуючі подробиці смерті відомого російського співака

Трагічний фінал: розкриті шокуючі подробиці смерті відомого російського співака
Джерело:  online.ua

У суботу, 17 листопада, помер відомий російський співак Євген Осін. Виконавець хіта "Плаче дівчина в автоматі" пішов з життя у віці 54 років. Причиною смерті Осіна став цироз печінки та нервове виснаження.

Шокуючі подробиці смерті Євгена Осіна розкрив російським ЗМІ продюсер Андрій Разін, повідомляє ONLINE.UA.

"Женя дуже погано себе почував, у нього був цироз печінки, нервове виснаження. Він постійно скаржився, що у нього віднімаються ноги, місяць тому він лежав в клініці. Той розгульний спосіб життя, який він багато років, призвів до трагічного фіналу. Сьогодні сестра дзвонила йому, але не додзвонилася, поїхала до Жені, відкрила будинок, а він там ... Помер на самоті, йому ні до кого було навіть звернутися ", - розповів Разін про смерть Осіна.

Продюсер підкреслив, що коли починав працювати з Осіним ще 30 років тому, то навіть не міг подумати, що його чекає такий сумний кінець. Разін згадав молодого Євгена як веселого і гарного хлопця, який ніколи нічим не зловживав.

Раніше росЗМІ повідомляли, що Євгена Осіна направили в реабілітаційний центр в Таїланді для лікування алкоголізму. Ініціаторами цього стали його друзі. Тоді повідомлялося, що у артиста третя, остання стадія залежності. Після лікування Осін протримався недовго і знову повернувся до згубної звички.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Москві у віці 79 років помер відомий радянський артист Роман Карцев.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?