Росію можна витіснити з України: в США назвали умови
Категорія
Політика
Дата публікації

Росію можна витіснити з України: в США назвали умови

Росію можна витіснити з України: в США назвали умови
Джерело:  УНН

США та іншим союзникам України потрібно сконцентруватися на рішучих діях для того, щоб витіснити Росію з Донбасу і Криму.

Про це заявив американський сенатор Кріс Кунс під час виступу на конференції Halifax International Security Forum в Канаді, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

Коментуючи ситуацію в Україні та можливі терміни її стабілізації, сенатор США згадав окупацію країн Балтії з боку СРСР. Кунс нагадав, що тоді США не визнавали цю окупацію, а придбання незалежності для балтійських країн зайняло десятки років.

Кунс називає ситуацію на Донбасі замороженим конфліктом, на завершення якого США докладають багато зусиль.

"Я підтримую рішення нашого президента про інвестиції в наданні більшої кількості летальної зброї, більше підтримки, більше тренувань. Змінюватися повинна також і Україна, але я думаю, в партнерстві з нашими вірними партнерами, це цілком ймовірно", - вважає сенатор США.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава українського МЗС Павло Клімкін заявив, що Путін вже програв свою війну в Україні, так як втратив український народ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?