Прориву не буде: в Кремлі розкрили подробиці підготовки зустрічі Путіна і Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Прориву не буде: в Кремлі розкрили подробиці підготовки зустрічі Путіна і Трампа

Прориву не буде: в Кремлі розкрили подробиці підготовки зустрічі Путіна і Трампа
Джерело:  online.ua

Російська сторона починає підготовку для можливої зустрічі президента Росії Володимира Путіна і американського лідера Дональда Трампа, які планують зустрітися в Аргентині, на полях саміту G20.

Про підготовку до зустрічі Путіна і Трампа повідомив помічник російського глави Юрій Ушаков в ефірі програми "Москва. Кремль. Путін", яка виходить на федеральному російському каналі, передає ONLINE.UA.

"Прощаючись в Парижі, Трамп сказав:" Ну, що до зустрічі в Буенос-Айресі". Путін відповів згодою", - зазначив Ушаков.

При цьому прес-секретарь Путіна Дмитро Пєсков в ефірі цієї ж програми підкреслив, що серйозних проривів від зустрічі президентів Росії і США в Аргентині чекати не варто. За словами Пєскова, на нові домовленості щодо поліпшення російсько-американських відносин можна розраховувати не раніше наступних переговорів Путіна і Трампа після Буенос-Айресу.

Пєсков нагадав, що Путін і Трамп мали намір провести переговори в Парижі, де обидва брали участь в заходах, приурочених до 100-ї річниці з дня підписання перемир'я, що поклало край Першій Світовій війні. Але влада Франції попросила їх скасувати зустріч, щоб не відволікати увагу суспільства від меморіальних заходів.

Нагадаємо, саміт G20 в Буенос-Айресі буде проходити 30 листопада - 1 грудня. Путін і Трамп братимуть участь у зустрічі глав "двадцятки".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путіну і Трампу все ж вдалося недовго поговорити в Парижі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?