На суд не прийде: стало відомо, скільки Янукович пробуде в лікарні
Категорія
Україна
Дата публікації

На суд не прийде: стало відомо, скільки Янукович пробуде в лікарні

На суд не прийде: стало відомо, скільки Янукович пробуде в лікарні
Джерело:  online.ua

Екс-президент України Віктор Янукович не виступить в суді у справі про держзраду з останнім словом, так як буде перебувати в лікарні, куди потрапив з серйозною травмою, не менше трьох тижнів.

Про це заявив адвокат Януковича Олександр Горошинський в інтерв'ю росЗМІ, повідомляє ONLINE.UA.

Правозахисник уточнив, що Янукович зараз не може рухатися, так як у нього лангет. На даний момент адвокати збирають всі необхідні довідки, щоб надати їх до суду, де мав з останнім словом виступити Янукович 19 листопада.

Нагадаємо, Януковича в клініку імені Скліфосовського в Москві госпіталізували 16 листопада. Колишній президент України потрапив до лікарні в нерухомому стані через травму хребта.

У лікарні повідомили, що виписали Януковича в той же день, після чого його перевезли в приватну клінику.

Нагадаємо, в Україні Віктора Януковича звинувачують у державній зраді, пособництві у введенні агресивної війни і діях, метою яких є зміна державного кордону країни. Головна військова прокуратура України просить суд засудити екс-президента до 15 років в'язниці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що через отриману травму під час гри в теніс Янукович не може рухатися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?