Знайдено загублений мультик Діснея, знятий 90 років тому: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знайдено загублений мультик Діснея, знятий 90 років тому: опубліковано відео

Знайдено загублений мультик Діснея, знятий 90 років тому: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

В Японії виявили один з перших мультфільмів Уолта Діснея "Neck'n'Neck" про кролика Освальда. Він був втрачений більше 70 років тому, а знайшов його колекціонер Ясуші Ватанабе в своїх архівах.

Відео знайденого мультфільму Уолта Діснея було опубліковано в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Колекціонер придбав ранній мультфільм Disney всього за 4,4 долара. Він зрозумів, що є володарем рідкісного і цінного екземпляра мультфільму після виходу в світ книги під назвою "Щасливий кролик Освальд: пошук загублених мультфільмів Діснея". У цьому виданні описується історія персонажів мультика про кролика Освальда, а також зазначено, що переважна більшість ранніх мультфільмів цієї серії зникла без сліду.

Власник загубленого мультика Disney зв'язався з автором твору, режисером Дейвом Боссерт і архівом Уолта Діснея, які підтвердили, що в його колекції знаходиться саме той мультфільм, який втрачено.

Слід зазначити, що колекціонер знайшов скорочену 2-хвилинну версію мультика, що вважалася загубленою. Є ще розширена версія, яка тривала 5 хвилин.

Нагадаємо, Уолт Дісней придумав кролика Освальда в 1927 році. Після втрати прав на нього мультиплікатор створив образ Міккі Мауса. З 2006 року права на Освальда знову належать студії Disney.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що навесні 2018 року в Україні вийшов новий мультфільм, який став конкурентом Діснея.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?