Названо вік, коли людина починає старіти
Категорія
Технології
Дата публікації

Названо вік, коли людина починає старіти

Названо вік, коли людина починає старіти
Джерело:  online.ua

З 39 років в організмі сучасних людей починається незворотний процес старіння. До такого висновку прийшли американські вчені на підставі результатів масштабних досліджень, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на МedikForum.

Есперти пояснили, що в 39 років у людей включається механізм згасання фізичної і розумової активності, а також знижується вироблення речовини мієліну, що захищає нервові клітини. В результаті в організмі починають розвиватися "вікові" захворювання, які згодом "відображаються" і на обличчі, і на самопочутті.

Головними ознаками раннього старіння є біль і скутість в суглобах. Також свідчить про початок "старості" постійна втома. Зокрема, на початок процесу старіння організму може вказувати біль в тілі навіть при незначному фізичному навантаженні, а також постійне бажання спати. Сигналом початку старіння також є труднощі, що виникають при використанні сучасних технологій.

Слід нагадати, що раніше вчені з Університету Північної Кароліни стверджували, що вже у віці 25 років у людини можна помітити ознаки початку старіння. Якщо не звертати на них уваги, вести нездоровий спосіб життя з низькою фізичною активністю, то незворотні процеси старіння в організмі можуть початися ще до 30-річчя.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що фахівці європейської асоціації дієтологів і гастроентерологів назвали найкорисніші в світі продукти, які роблять благотворний вплив на організм людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?