Путін готує підлу провокацію проти Трампа: журналіст розкрив план Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін готує підлу провокацію проти Трампа: журналіст розкрив план Кремля

Путін готує підлу провокацію проти Трампа: журналіст розкрив план Кремля
Джерело:  online.ua

Росія хоче втягнути США у вирішення спірного територіального питання з Японією по Курильським островам. Путін готує проти Трампа підлу провокацію, щоб розлютити президента США і кинути тінь недовіри на японсько-американські відносини.

Хитрий план Кремля по проведенню "спеціопераціі" проти Трампа розкрив відомий український журналіст Віталій Портников, повідомляє ONLINE.UA.

"Це - спецоперація, банальна спецоперація в дусі Путіна. Путін добре знає, яке важливе значення для Сіндзо Абе - як і для будь-якого іншого японського політика - має повернення островів. І він використовує тему повернення островів для того, щоб змусити Абе зробити якомога більше заяв, які могли б кинути тінь недовіри на японсько-американські відносини і розлютити Трампа. Ось, власне, і все, що йому потрібно. Тобто суть інформації в тому, що Абе нібито дав обіцянку не розміщувати на Курилах американські військові бази", - пояснив журналіст план підлої провокації Путіна.

На думку публіциста, Путін розраховує на те, що президент США не буде вникати і детально розбиратися в суті питання, а буле керуватися тільки тим, що "побачить в телевізорі". Якщо план Кремля не спрацює, то Путін продовжить переговори з Абе, поки не досягне мети задуманого.

"Але ніякої половини островів Путін нікому не віддасть і ніхто половину островів у нього не візьме. І ніякої мирний договір підписаний не буде. До повної відмови однієї зі сторін від Курильських островів нічого не зміниться", - переконаний журналіст.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Путіна виступили з резонансною заявою щодо Курил- прес-секретар російського глави Дмитро Пєсков заявив, що автоматична передача островів Японії неможлива, а Москва буде домагатися компромісу з урахуванням своїх інтересів, не забуваючи, що Токіо підтримує США в питанні санкцій проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?