Трамп вляпався в новий гучний скандал - реакція соцмереж
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп вляпався в новий гучний скандал - реакція соцмереж

Трамп вляпався в новий гучний скандал - реакція соцмереж
Джерело:  online.ua

Президент Фінляндії Саулі Нііністьо заявив, що ніколи не говорив американському лідеру Дональду Трампу, що в скандинавській країні граблями розчищають ліс від листя і бур'янів, щоб не допустити пожеж, передає ONLINE.UA з посиланням на Politico.

Зазначимо, раніше голова Білого дому заявив про те, що, що основною причиною пожеж є погане управління лісовими територіями.

"Подивіться на інші країни, вони це роблять інакше. Я був з президентом Фінляндії, і він мені сказав: "У нас все по-іншому...ми лісова країна ". І вони проводять багато часу з граблями, розчищаючи все і роблячи інші справи, і у них немає проблем", - сказав Трамп.

Однак президент Фінляндії сказав у неділю, що не обговорював розчищення лісів під час короткої зустрічі з Трампом в Парижі в минулі вихідні.

"Я згадав, що Фінляндія - це земля, покрита лісами, і у нас також є хороша система моніторингу лісів", - сказав Ніїністоьо, додавши, що він нагадав Трампу: "Ми дбаємо про наші ліси".

Після заяви Трампа жителі Фінляндії стали розміщувати в Twitter фотографії того, як вони нібито розчищають місцевий ліс.

Як повідомляв ONLINE.UA,  американський лідер Дональд Трамп стверджує, що його попередник Барак Обама "буквально здав" український півострів Крим президенту РФ Володимиру Путіну.  Президент США додав,  що це одна з проблем, яка перейшла йому у спадок і яку він активно намагається вирішити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?