Путін піде на Київ: в Кремлі відповіли на гучну заяву прем'єра Польщі
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін піде на Київ: в Кремлі відповіли на гучну заяву прем'єра Польщі

Путін піде на Київ: в Кремлі відповіли на гучну заяву прем'єра Польщі
Джерело:  online.ua

Заява прем'єр-міністра Польщі про те, що Путін піде на Київ після запуску "Північного потока-2", є невдалою інсинуацією і черговою спробою політизувати проект.

Про це заявив спікер Кремля Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Тим самим прес-секретар Путіна відреагував на застереження Моравецького, який переконаний, що після запуску російського газопроводу, Москву нічого не втримає, щоб "увійти маршем" до Києва.

"Це невдала заява. "Північний потік-2" - це комерційно вигідний і економічно обгрунтований проект, причому він економічно привабливий не тільки для постачальника - Російської Федерації, а й для одержувачів газу в Європі, перш за все Німеччини", - заявив Пєсков.

Спікер Кремля вважає, що "нападки" на російський "Північний потік-2" спеціально роблять для того, щоб продавати Європі альтернативний російському трубному газу скраплений газ США.

"Ці ні що інше, як прояв нечесної конкуренції і спроба змусити європейців купувати невигідне їм дорожче американське паливо", - вважає Пєсков.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше польський прем'єр заявив, що "Північний потік-2" дасть старт нової хвилі російської агресії проти України, в рамках якої Путін може піти на Київ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?