Госпіталізація Януковича: прокурор зробив важливу заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

Госпіталізація Януковича: прокурор зробив важливу заяву

Госпіталізація Януковича: прокурор зробив важливу заяву
Джерело:  УНН

Прокурор Руслан Кравченко, який представляє обвинувачення в суді у справі про держзраду екс-президента України Віктора Януковича, не бачив ще жодного документа, що підтверджує госпіталізацію обвинуваченого. Остаточне рішення з приводу судового процесу прийме суд, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

"Я не бачив ніяких документів. З приводу процесу, я не приймаю рішень. Останнє слово за судом ... Суд повинен прийняти рішення, то рішення, яке вважатиме правильним", - сказав Кравченко.

Нагадаємо, в понеділок, 19 листопада, в Оболонському суді Києва екс-президент України Віктор Янукович, якого звинувачують в державній зраді повинен був виступити з останнім словом. Але, за словами адвокатів, не зможе цього зробити через госпіталізацію.

При цьому правозахисники не уточнюють, в якій клініці лежить Янукович і який у нього діагноз. За їх словами, колишній український глава отримав серйозну спортивну травму і в даний час знаходиться в нерухомому стані.

"Три тижні мінімум Янукович буде лікуватися. Це попередньо. Це написано в медичній довідці ... Я не можу розголошувати даних, оскільки це лікарська таємниця. Не маю права на це ...", - заявив авдокат Януковича Олександр Горошинський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що адвокати збирають необхідні довідки, що підтверджують травму і госпіталізацію Януковича, щоб подати в суд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?