Знищили свої ж танки: з'явилися подробиці потужних вибухів у бойовиків "ДНР"
Категорія
Події
Дата публікації

Знищили свої ж танки: з'явилися подробиці потужних вибухів у бойовиків "ДНР"

Знищили свої ж танки: з'явилися подробиці потужних вибухів у бойовиків "ДНР"
Джерело:  online.ua

Вибухи на артилерійському полігоні бойовиків "ДНР" в окупованому населеному пункті Чистякове (колишній Торез) відбулися через те, що окупанти напилися і просто вирішили постріляти. Вони знищили дев'ять своїх танків і боєкомплектів до них.

Справжні причини потужних вибухів у бойовиків "ДНР" повідомив в соцмережі блогер "Фашик Донецкий", передає ONLINE.UA.

Слід зазначити, що бойовики намагалися виправдатися за раптові вибухи на полігоні і запевняли, що там відбувалася планова утилізація боєприпасів. Але, як виявилося, окупанти просто хотіли постріляти.

"Багато напевно читали про те, що в окупованому РФ Торезі сьогодні були вибухи. Ватні ЗМІ написали, що це планове знищення бк. Насправді все не так. Просто орки напилися. Просто вирішили постріляти. І тупо угробили 9 танків і бк до них. Хунта в шоці", - написав блогер.

Користувачі мережі жартують з приводу події. Вони пропонують висилати бойовикам алкоголь, щоб не витрачатися на протитанкову зброю.

Раніше ONLINE.UA публікував відео вибухів в "ДНР", які відбулися в глибокому тилу у бойовиків "ДНР" в окупованому Торезі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?