Працюємо в умовах війни: через резонансну заяву Цукерберга з Facebook йдуть топ-менеджери
Категорія
Технології
Дата публікації

Працюємо в умовах війни: через резонансну заяву Цукерберга з Facebook йдуть топ-менеджери

Працюємо в умовах війни: через резонансну заяву Цукерберга з Facebook йдуть топ-менеджери

Засновник Facebook Марк Цукерберг заявив, що компанія працює в умовах справжньої війни через постійні атаки законодавців, інвесторів і незадоволених користувачів. Він зажадав, щоб топ-менеджери соцмережі вживали рішучих заходів для вирішення виникаючих проблем, що викликало скандал серед керівництва Facebook, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Wall Street Journal.

Цукерберг пояснив свою позицію тим, що в "мирний" час керівництву Facebook можна було не поспішати і виважено вирішувати важливі питання. Зараз на це немає часу, так як, за словами засновника Facebook, компанія знаходиться під постійним тиском інвесторів, законодавців і користувачів, тому керувати соцмережею потрібно більш рішуче.

Новий підхід Цукерберга обурив ключових топ-менеджерів Facebook. Незгодні з його політикою вирішили звільнитися з компанії.

Слід зауважити, що раніше співзасновники Instagram також пішли з компанії саме через конфлікт з Цукербергом, який наполягав на тому, щоб додаток для публікації фотографій передавав дані користувачів Facebook. До цього з компанії пішли співзасновники WhatsApp і творець Oculus VR. Вони також розійшлися в думці з Цукербергом з важливих питань.

Нагадаємо, скандали в Facebook виникли після того, як стало відомо про масштабний витік даних користувачів соцмережі. Почалося все з того, що британська консалтингова фірма Cambridge Analytica, яка працювала на Дональда Трампа на виборах в США 2016 року, неправомірно отримала доступ до особистої інформації більше 50 млн користувачів Facebook.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Facebook оштрафували на півмільйона фунтів через витік персональних даних користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?