Трамп вперше розказав про своє найскладніше рішення
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп вперше розказав про своє найскладніше рішення

Трамп вперше розказав про своє найскладніше рішення
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп вперше зізнався, що найважче рішення, яке він ухвалив на президентському посту, стосувалося налагодження відносин з Північною Кореєю. Про це він сказав в інтерв'ю американському телеканалу Fox News, передає ONLINE.UA.

"Так, з Північною Кореєю було дуже складно", - підкреслив Трамп, відповідаючи на питання, яке найсерйозніше рішення йому довелося прийняти за час свого правління.

Президент США нагадав, що попередній президент США Барак Обама у розмові з ним називав проблему КНДР найсерйознішою для Вашингтона. Однак, за словами голови Білого дому, він дуже задоволений тим, як у результаті стали розвиватися відносини Сполучених Штатів і Північної Кореї. Він також згадав зустріч з лідером КНДР Кім Чен Ином, яка пройшла 12 червня цього року у Сінгапурі.

Пізніше Трамп заявляв, що планує нову зустріч з Кім Чен Ином "в якийсь момент на початку наступного (2019 - ред.) року".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський президент  Володимир Путін написав особистого листа главі КНДР Кім Чен Ину, в якому побажав північнокорейському лідеру здоров’я і успіхів. Це послання Путін адресував Кім Чен Ину з нагоди 70-ї річниці створення КНДР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?