Пішов з життя відомий голлівудський актор
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пішов з життя відомий голлівудський актор

Пішов з життя відомий голлівудський актор
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор Джон Блузал пішов з життя у віці 89 років. Причина смерті не повідомляється, передає ONLINE.UA з посиланням на The Independent.

 Актор відомий своєю роллю в "П'ятому елементі", де зіграв професора Пачоллі, який фігурує в самому початку фільму. Також на його рахунку ролі в фільмах "Вікарій з Діблі", "Супермен-3" Річарда Лестера, антиутопії "Темне місто".
Варто зазначити, що однією з останніх картин за участю актора стала "Хай живе Цезар!" братів Коен. В цілому за свою тривалу кар'єру він встиг знятися в 132 проектах.

"Чудовий актор; я подивилася майже всі фільми з його участю - просто неймовірний талант: Голлівуду буде його не вистачати; нас покинула легенда; сумуємо; Бог забирає найкращих; Джон, ми ніколи Вас не забудемо; майстер своєї справи", - пишуть шанувальники актора в коментарях до новини.

Як повідомляв ONLINE.UA,  в Москві 30 серпня 2018 помер відомий радянський і російський співак Йосип Кобзон. Артист пішов з життя у віці 80 років після тривалої боротьби з раком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?