"Це вже занадто!": супермодель Джиджі Хадід шокувала фанатів новим фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Це вже занадто!": супермодель Джиджі Хадід шокувала фанатів новим фото

"Це вже занадто!": супермодель Джиджі Хадід шокувала фанатів новим фото
Джерело:  online.ua

Популярна супермодель Джиджі Хадід знялася в незвичній фотосесії, яка шокувала більшість шанувальників зірки. На новій світлині на плечах красуні лежить оголена дівчина, передає ONLINE.UA.

Модель стала однією з учасниць фотосесії для глянцю Chaos 69 Magazine. Фото з'явилося на сторінці журналу.

Джиджі Хадід і Міка Арганараз знялися для журналу Chaos SixtyNine. Знімок підписаний словами: "Одна дівчина рятує іншу". На знімку Хадід у масивному помаранчевому костюмі стоїть на березі річки. Іншу модель вона притримує за руку і ногу.

Арганараз з мокрим волоссям, нібито непритомна, обвисло лежить на плечах Хадід. На знімку у Джиджі повністю біле волосся.

"Це вже занадто!; не бачу тут нічого геніального; в кого виникла ідея для такого безглуздого фото; неймовірна світлина; я теж хочу, щоб ця красуня мене врятувала; кожне нове фото просто чарівне; на цей знімок можна дивитися вічно; які ж вони шикарні; Боже, коли будуть уже нормальні фото", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома модель, "ангел" білизняного бренду Victoria’s Secret  Белла Хадід вирішила розкрити секрет своєї ідеальної фігури та поділитися з шанувальниками інформацією про те, як вона харчується.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?