Скандальна подруга Путіна вимагає зняти санкції З РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальна подруга Путіна вимагає зняти санкції З РФ

Скандальна подруга Путіна вимагає зняти санкції З РФ
Джерело:  online.ua

Лідер французького "Національного об'єднання" Марін Ле Пен та представники ультраправих партій з багатьох країн провели форум у Софії, щоб обговорити формування єдиної коаліції для участі у виборах до Європарламенту 23-26 травня 2019 року. Окрім того, вони заявили, що вимагають зняти санкції з РФ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Balkan Insight.

Вказано, що на заході були присутні двадцять політиків з п'яти країн, але головними спікерами були Ле Пен та Марешкі. Болгарський політик назвав підйом націоналістичних партій на континенті "незворотною тенденцією", яка збереже Європу та її традиційні цінності.

"Відповідаючи на запитання журналістів щодо політики руху "Європи націй", яку хочуть створити націоналісти, відношенню до Росії та Західних Балкан, Ле Пен та її соратники підтримали припинення режиму санкцій ЄС проти Москви та заявили, що кожна країна повинна мати свою власну політику щодо Кремля, спираючись на її інтереси, історичні та культурні зв'язки. За словами Ле Пен, ці зв'язки є дуже сильним у випадку Франції та Болгарії", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що глава Рахункової палати РФ Олексій Кудрін заявив, що  російська економіка ризикує увійти в рецесію наступного року,  якщо Сполучені Штати запровадять додаткові антиросійські санкції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?