Путін висунув США нову гучну погрозу
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін висунув США нову гучну погрозу

Путін висунув США нову гучну погрозу
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін обговорив з керівництвом Міноборони можливий вихід США з Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (ДРСМД). Він заявив, що цей крок Штатів не залишиться без відповіді Москви, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Пропоную сьогодні обговорити наші кроки, пов'язані з можливим виходом Сполучених Штатів Америки з договору про ракети середньої і меншої дальності. Рішення Сполучених Штатів про вихід із зазначеного договору, безумовно, не може залишитися і не залишиться без відповіді з нашого боку", - сказав Путін.

Очільник Кремля зазначив, що Москва готова "вести діалог з американськими партнерами з цього ключового питання".

"Коли США в односторонньому порядку вийшли з договору про протиракетну оборону, ми відкрито і чесно заявили, що змушені будемо вжити відповідних заходів. Так і було зроблено. Тепер у Росії є гіперзвукова зброя, здатна долати будь-яку систему протиракетної оборони", - додав Путін.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін заявив, що в РФ ніколи не забудуть день псевдореферендума в анексованому Російською Федерацією українському півострові Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?