ЗМІ дізналися, яку країну Трамп хоче оголосити "спонсором тероризму"
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ дізналися, яку країну Трамп хоче оголосити "спонсором тероризму"

ЗМІ дізналися, яку країну Трамп хоче оголосити "спонсором тероризму"
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп разом із своєю адміністрацією готується до того, щоб оголосити Венесуелу державою-спонсором тероризму, поставивши її поряд з такими країнами, як Іран, КНДР, Судан і Сирія. Про це повідомило видання The Washington Post з посиланням на свої анонімні джерела, передає ONLINE.UA.

На даний момент не відомо, коли може бути оголошено про такий крок, як і про те, які заходи можуть наступити за цим. Зазначається, що рішення про включення Венесуели в даний список вже остаточно прийнято, проте в останні дні Держдепартамент запитував реакцію на даний потенційний крок у різних держструктур. У зовнішньополітичному відомстві не стали коментувати зазначені відомості.

"Включення країни до списку спонсорів тероризму дає підставу мінфіну прийняти заходи проти тих юридичних і фізичних осіб, а також держав, які ведуть торгівлю з цією країною. Під заборону підпадають, зокрема, постачання зброї і товарів подвійного призначення та будь-які банківські операції", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Україна подасть в суд ООН докази фінансування тероризму Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?