«Розумна Сила» закликала Гриценка припинити спекуляції на темі Донбасу (відео)
Категорія
Економіка
Дата публікації

«Розумна Сила» закликала Гриценка припинити спекуляції на темі Донбасу (відео)

«Розумна Сила» закликала Гриценка припинити спекуляції на темі Донбасу (відео)

У відеоблозі, розміщеному на YouTube-каналі партії, Олександр Савченко, заступник голови політичної партії «Розумна Сила» звернувся до лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка з пропозицією підтримати Народну декларацію про мир. Про це повідомляє  ІА «Українські Новини», передає ONLINE.UA.

«Я звертаюся до Анатолія Степановича Гриценка як до політика, який претендує в майбутньому на найвище місце – президента України. Анатолій Степанович, якщо Ви дійсно так переживаєте за народ Донбасу, хоча туди жодного разу не їздили, якщо Ви дійсно переймаєтеся тим, як там живуть громадяни, почніть не з розмов про те, що породило цей конфлікт, а почніть з підписання декларації про мир. Розгляньте цю декларацію (Народну декларацію про мир – ред.), за яку вже віддали підписи понад 500 тис. громадян України. Подивіться на неї, проникніться та підпишіть!», – заявив політик.

Він додав, що більшість політиків займаються популізмом і маніпуляціями навколо питань досягнення миру в країні. «Нинішні політики часто піднімають питання Донбасу: нібито їх турбує доля громадян, які живуть там, нібито їх турбує майбутнє цих людей, ті проблеми, які сьогодні виникають у громадян, які проживають на непідконтрольних територіях або на територіях, де зараз відбувається конфлікт. Насправді все це неправда, все це брехня», – додав політик.

 «Їх (політиків – ред.) абсолютно не цікавить як живуть люди на території Донбасу, вони туди не приїжджають, вони не дивляться їм в очі. Їм ці люди їм не потрібні, не потрібні, тому що у них трапилася біда – війна... А нинішнім політикам проблеми не цікаві, їм потрібен тільки голос, який ви здатні покласти за їхній прихід до влади», - прокоментував він.

Нагадаємо, що з пропозицією поставити підпис під Народною декларацією про мир і припинити спекулювати на темі відновлення миру на Донбасі політична партія «Розумна Сила» вже зверталася до лідера Радикальної партії.

Раніше також повідомлялося, що у вересні цього року партією «Розумною Силою» була ініційована Народна декларація про мир, яку за словами представників партії підтримали вже понад 400 тис громадян по всій Україні, в тому числі і на непідконтрольних територіях.

19 листопада поточного року стартував процес висунення кандидатів на місцеві вибори, які відбудуться 23 грудня 2018 року, у яких бере участь вищезгадана політична сила.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?