Кіберполіція затримала чоловіка, який ґвалтував двох неповнолітніх доньок
Категорія
Україна
Дата публікації

Кіберполіція затримала чоловіка, який ґвалтував двох неповнолітніх доньок

Кіберполіція затримала чоловіка, який ґвалтував двох неповнолітніх доньок
Джерело:  online.ua

20 листопада поліція проводить обшук у помешканні чоловіка, який регулярно експлуатував своїх доньок – 14 та 15 років – для зйомок відео порнографічного змісту. Крім того, за гроші він надавав доньок у сексуальну експлуатацію як громадянам України так і іноземцям, передає ONLINE.UA.

Вказано, що австралійський спецпідрозділ «Argos» штату Квінсленд виявив у мережі Інтернет фото порнографічного вмісту за участі дітей, яке ймовірно було виготовлено на території України. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.

"Працівники Департаменту кіберполіції, спільно зі слідчими поліції Київщини, за процесуального керівництва прокуратури Київської області, встановили 45-річного мешканця Київщини, який причетний до створення фото та відеофайлів порнографічного вмісту за участі власних дітей. Отримані відеофайли чоловік продавав у так званому сегменті мережі Інтернет "DarkWeb",- сказано в повідомленні.

20 листопада в квартирі де проживає зловмисник зі своїми доньками, поліцейські проводять санкціонований обшук. Станом на 12:00 поліцейські під час обшуку виявили предмети порнографічного характеру, фото- та відеопродукцію порнографічного вмісту за участі неповнолітніх дівчат. Також, у квартирі мешканця Київщини виявлено гранату РГД-5, тож на місце проведення обшуку направлено вибухотехників.

На даний момент, вирішується питання щодо затримання в порядку статті 208 КПК України чоловіка та його товариша. Також вирішується питання щодо вилучення обох дівчат з родини та поміщення їх до реабілітаційного центру.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Кривому Розі поліція затримала подружжя, яке протягом останніх двох років використовували свою малолітню доньку для створення порнографічних відео. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?