"Буду захищати любов'ю": відомий український танцівник шокував заявою щодо Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

"Буду захищати любов'ю": відомий український танцівник шокував заявою щодо Путіна

"Буду захищати любов'ю": відомий український танцівник шокував заявою щодо Путіна
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий український танцівник Сергій Полунін шокував мережу скандальною публікацією про президента Росії Володимира Путіна. Він зізнався, що ще з дитинства бачив у Путіні "світло". Про це танцівник написав на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

20 листопада Сергій Полунін святкує день народження. Йому виповнюється 29 років. Зірка подякував за добрі побажання і вирішив направити їх Володимиру Путіну. За його словами, в "деяких частинах світу" ЗМІ ставиться до нього несправедливо.

"А це не правильно. Мені боляче від цього, оскільки я був раніше в такому ж положенні і знаю на собі це відчуття. Ніхто не заслуговує на те, щоб з ним поводилися погано або несправедливо. Коли я був дитиною, я бачив в Путіні світло і бачу зараз. Володимира я буду завжди захищати своєю енергією і любов'ю", - сказано в повідомленні.

Фанати танцівника неоднозначно відреагували на цю заяву.

"Відписуюся; як тобі не соромно?; хоч адекватний прочитав цей пост - хочу знати, скільки тут таких; ваш Інстаграм хакнули, так?; про Росію нам розповідають ті, хто тут ніколи не жив; я не можу повірити, що вам подобається Путін", - пишуть шанувальники артиста в коментарях до публікації.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін заявив, що в РФ ніколи не забудуть день псевдореферендума в анексованому Російською Федерацією українському півострові Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?