Instagram оголосив масштабну війну фейкам - перші подробиці
Категорія
Технології
Дата публікації

Instagram оголосив масштабну війну фейкам - перші подробиці

Instagram оголосив масштабну війну фейкам - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Керівництво популярної соціальної мережі Instagram розпочало видаляти лайки, коментарі та підписки, які були зроблені автоматично за допомогою сторонніх сервісів. Окрім того, найближчим часом будуть застосовані нові заходи, спрямовані на боротьбу із нетиповою активністю та фейками, передає ONLINE.UA з посиланням на Meduza.

Адміністрація переконана, що користувачі використовують сторонні додатки, щоб штучно наростити аудиторію. У компанії створили інструменти машинного навчання, які дозволяють знайти акаунти, які використовують такі служби.

"Після видалення лайків і коментарів, а також скасування підписок, здійснених автоматично, користувач отримає попередження від адміністрації про неприпустимість таких дій. Також користувачеві запропонують змінити пароль, щоб надалі сторонні додатки не могли використовувати його акаунт", - сказно в повідомленні.

Instagram — соціальна мережа, що базується на обміні фотографіями, дозволяє користувачам робити фотографії, застосовувати до них фільтри, а також поширювати їх через свій сервіс і низку інших соціальних мереж. Є одним із найпопулярніших сервісів у мистецтві айфонографії. Instagram робить фотографії в квадратній формі — як камери KodakInstamatic і Polaroid.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що австралійський суд зобов’язав компанію Apple виплатити 9 млн доларів штрафу. Причиною прийняття такого рішення стала відмова компанії безкоштовно ремонтувати iPhone користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?