Королева стилю: дружина Макрона вразила всіх вишуканими образами
Категорія
Світ
Дата публікації

Королева стилю: дружина Макрона вразила всіх вишуканими образами

Королева стилю: дружина Макрона вразила всіх вишуканими образами
Джерело:  online.ua

Нещодавно першу леді Франції Бріджит Макрон разом з її чоловіком Еммануелем приймала королівська сім’я Бельгії. В ході прийому 65-річна красуня вкотре підтвердила, що має прекрасне почуття стилю, передає ONLINE.UA.

Цього разу користувачів соцмережі підкорили фото, на яких королева Матильда та перша леді Франції йдуть червоною доріжкою у кардинально різних нарядах. Для світського виходу, який відбувався вдень, Бріджит обрала образ у сірому кольорі від Louis Vuitton. Сукню та двобортне пальто доповнили лакові туфлі-човники бордового кольору та сумка в тон взуття. До слова, вартість сумки від Louis Vuitton – 3350 доларів.

Варто зазначити, що на урочистий вечір в палаці перша леді одягнула чорне плаття від Louis Vuitton, яке було оздоблене стразами під грудьми та біля шиї. Образ доповнив чорний клатч та масивні сережки. Королева Бельгії в свою чергу одягнула оксамитову сукню з глибоким декольте від Giorgio Armani.

Стильні образи Бріджит Макрон користувачі мережі назвали по-справжньому розкішними. Вони вважають, що елегантні наряди ідеально підкреслив її струнку фігуру.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  вагітна Кейт Міддлтон викликала фурор шикарним образом на Великдень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?