Мер Херсона назвав людину, яку Гандзюк підозрювала у замовленні нападу
Категорія
Україна
Дата публікації

Мер Херсона назвав людину, яку Гандзюк підозрювала у замовленні нападу

Мер Херсона назвав людину, яку Гандзюк підозрювала у замовленні нападу
Джерело:  Hromadske

Міський голова Херсона Володимир Миколаєнко назвав слідству прізвище людини, яку його заступниця Катерина Гандзюк підозрювала у замовленні нападу на неї. З даною заявою він виступив в ході засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, повідомляє ONLINE.UA зпосиланням на "Громадське".

"Я був у слідчого СБУ і поділився даними, які мені сказала Катерина. Я був у неї і спитав, хто це може бути? Вона спочатку сказала це "русня". А потім назвала мені конкретне прізвище, хто це може бути. Я поділився цими даними зі слідчим", — сказав Миколаєнко.

Варто зазначити, що він не озвучив прізвища на засіданні ТСК, але наголосив, що "жодного слова поганого від Катерини Гандзюк про Миколу Паламарчука (депутата БПП) не чув".

Нагадаємо, раніше мер Херсона Володимир Миколаєнко та голова області Андрій Гордєєв проігнорували засідання Тимчасової слідчої комісії щодо розслідування нападів на активістів, зокрема вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Державному департаменті США жорстко засудили напади на активістів громадянського суспільства  та закликали залучити до відповідальності вбивць Каті Гандзюк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?