"Буде проведено перенацілювання": влада РФ виступила з новою скандальною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Буде проведено перенацілювання": влада РФ виступила з новою скандальною заявою

"Буде проведено перенацілювання": влада РФ виступила з новою скандальною заявою
Джерело:  online.ua

Москва буде реагувати на створення військової бази США в Польщі як на пряму загрозу. З даною заявою виступив заступник голови комітету Ради Федерації РФ з оборони та безпеки Владімір Кожин, передає ONLINE.UA з посиланням на РИА "Новости".

"Створення такої бази в безпосередній близькості від наших кордонів буде представляти для нас, безумовно, пряму і явну загрозу. Росія буде змушена відреагувати на це", — сказав Кожин.

У свою чергу член комітету Ради Федерації з оборони і безпеки Франц Клінцевич додав, що Росія перенацілить свої оборонні засоби з метою локалізації нової загрози, у разі створення в Польщі військової бази США.

"Безумовно, Росія володіє великим військовим потенціалом, дуже високоточною далекобійною зброєю, і те, що в разі створення такої бази буде проведено перенацілювання, щоб локалізувати загрозу, це однозначно", - сказав Клінцевич.

На його думку, Росія "не має права не відреагувати" на розміщення бази США поблизу своїх кордонів.

Нагадаємо, нещодавно президент Польщі Анджей Дуда закликав владу США розмістити на території його країни постійну американську військову базу і зразу ж запропонував назвати її "Форт Трамп". З даною заявою він виступив на зустрічі з американським президентом у Білому домі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  плани зі створення військової бази США в Польщі становлять загрозу для Російської Федерації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?