Трамп нарешті відповів на питання про зв'язки з Росією
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп нарешті відповів на питання про зв'язки з Росією

Трамп нарешті відповів на питання про зв'язки з Росією
Джерело:  online.ua

Юристи голови Білого дому Дональда Трампа надали спецпрокурору Роберту Мюллеру письмові відповіді президента США на питання про втручання РФ в американські вибори 2016 року. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на адвоката Трампа Рудольфа Джуліані, передає ONLINE.UA.

За словами адвокатів, відповіді стосуються тем, пов'язаних з РФ, та лише тих подій, які відбувались до того, як Трамп став президентом.

Вказано, що не було відповідей на питання, пов'язані з перебуванням Трампа на посаді президента, та зі звільненням директора ФБР Джеймса Комі нібито для того, щоб завадити розслідуванню втручання РФ у вибори 2016 року.

"Команда Мюллера заявила, що прочитає відповіді Трампа, після чого знову звернеться до представників президента у разі виникнення додаткових питань", - зазначив Джуліані.

Зазначається, що він відмовився уточнити кількість запитань Мюллера та зміст відповідей Трампа, сказавши, що вони не містять "нічого дивного" і відповідають публічним заявам Трампа.

Раніше також повідомлялося, що у Мюллера до Трампа є не менше 40 питань про російському втручанню в вибори США. Тоді Трамп назвав ганебним те, що цей список питань був оприлюднений в ЗМІ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Конгресі США оприлюднили секретний службовий документ по "російській справі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?