Повернемо Маріуполь і Слов'янськ: новий ватажок "ДНР" Пушилін обурив скандальною заявою на "інавгурації"
Категорія
Події
Дата публікації

Повернемо Маріуполь і Слов'янськ: новий ватажок "ДНР" Пушилін обурив скандальною заявою на "інавгурації"

Повернемо Маріуполь і Слов'янськ: новий ватажок "ДНР" Пушилін обурив скандальною заявою на "інавгурації"
Джерело:  online.ua

В окупованому Донецьку відбулася "інавгурація" новоспеченого ватажка так званої "ДНР" Дениса Пушиліна. У своій офіційній першій заяві в ролі глави самопроголошеної республіки Пушилін заявив, що "ДНР" поверне Маріуполь і Слов'янськ, а також про те, що "майбутнє Донбасу пов'язано тільки з однією країною - Росією", повідомляє ONLINE.UА.

Пушилін підкреслив, що бачить в "ДНР", не тільки Маріуполь і Слов'янськ, а й Краматорськ. Він зазначив, що бойовики будуть їх завойовувати політичним, а не військовим шляхом, тому що "не хоче нових жертв, які неминуче будуть в ході "силового захоплення".

Також наступник Захарченко на посаді ватажка "ДНР" Пушилін підкреслив своє "бажання і прихильність курсу на спільне майбутнє з Росією". Він назвав своєю заповітною метою - "жити однією сім'єю з народом Росії".

"Вважаю своїм обов'язком згуртувати народ Донбасу навколо заповітної мети - жити однією сім'єю з народом Росії. Як "голова ДНР" перед кожним жителем "республіки", перед співвітчизниками і однодумцями я зобов'язуюсь докласти всі свої сили, знання і можливості, щоб виправдати надану мені довіру. Разом ми підемо на краще і зміцимо свою економічну, громадянську, культурну самодостатність ", - заявив новий ватажок "ДНР", призначений Кремлем.

Слід зазначити, що на "інавгурації" Пушиліна в окупованому Донецьку засвітилися багато відомих особистостей. Серед них: "прем'єр-міністр" Абхазії Валерій Бганба, "президент" Південної Осетії Анатолій Бібілов, окупаційний "глава" Криму Сергій Аксьонов, керівник "представницького центру "ДНР" в Фінляндії Йохан Бекман. Сепаратистські ЗМІ стверджують, що на заході були присутні 60 іноземних представників з 9 країн ЄС, включаючи Бельгію, Францію, Фінляндію, Німеччину та Іспанію, а також сім російських депутатів Держдуми (Андрій Козенко, Казбек Тайсаєв, Михайло Дегтярьов, Сергій Натаров, Іван Сухарев, Олександр Шерін і Павло Шперов).

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Росії визнали, що вбитий ватажок "ДНР" Захарченко був злочинцем, а не "захисником".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?