Незграбний тиск на Росію: в Москві зухвало відреагували на нові санкції США
Категорія
Політика
Дата публікації

Незграбний тиск на Росію: в Москві зухвало відреагували на нові санкції США

Незграбний тиск на Росію: в Москві зухвало відреагували на нові санкції США
Джерело:  online.ua

Нові санкції США проти Росії в Москві назвали незграбними. У російському МЗС впевнені, що причини нових обмежень криються "у внутрішньополітичному розбраті в США".

Про це йдеться в офіційному коментарі російського МЗС, розміщеного на сайті відомства, повідомляє ONLINE.UА.

"Основні причини введення санкцій криються у внутрішньополітичному розбраті в США, коли кожна зі сторін прагне заробити очки будь-яким способом, в тому числі на міжнародному напрямку. В результаті виходить незграбно", - зухвало відреагували в російському МЗС на нові санкції США.

У Москві за традицією відхрестилися від всіх звинувачень з боку Вашингтона. Російська влада вважає, що спроби звинувачувати Росію у сприянні постачання нафти в Сирію "виглядають як заява про підтримку терористів і як прагнення перешкодити відновленню країни, багато жителів якої позбавлені тепла і світла".

"До того ж, намагаючись натиснути на Росію, Вашингтон раз за разом демонструє свою нездатність змусити Росію змінити самостійну лінію на світовій арені. Американським політикам варто було б почати вибиратися з полону ілюзій про "всемогутність" США, в чому вони самі себе переконали. Займатися самообманом небезпечно", - підкреслили в російському дипвідомстві.

Нагадаємо, в новий список санкцій США потрапили шість фізичних осіб і три компанії, яких звинуватили в сприянні поставок нафти сирійському уряду.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в США готують другий пакет "драконівських" санкцій проти Росії, так як Москва не виконала умови і не пояснила ситуацію з отруєнням Скрипалів в Солсбері протягом виділених 90 днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?