"Буде гаряче": Світоліна заінтригувала шанувальників відвертим фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Буде гаряче": Світоліна заінтригувала шанувальників відвертим фото

"Буде гаряче": Світоліна заінтригувала шанувальників відвертим фото
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома українська тенісистка Еліна Світоліна не втомлюється дивувати своїх шанувальників новими яскравими та незвичними фото на своїй сторінці в Instagram. Цього разу красуня поділилася світлиною з нової таємничої фотосесії, передає ONLINE.UA.

Зараз Еліна знаходиться в Італії. Нещодавно вона опублікувала фотографією, на якій позує в одному халаті на голе тіло.

"Доброго ранку!", – написала Еліна в Instagram, коментуючи фото.

Фанати спортсменки зразу ж почали припускати, що ця світлина - одна з багатьох, якими вони ще встигнуть помилуватися, адже зроблена в рамках масштабної фотосесії для відомого глянцю. Якого саме - поки ніхто не знає.

"Чекаємо на повноцінну добірку фото з нетерпінням; шикарна дівчина і шикарний образ; яка ж ти чарівна; приклад для всіх жінок; справжня українська красуня; неймовірне фото; що за фотосесія; буде гаряче", - пишуть шанувальники в коментарях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська тенісистка Еліна Світоліна у новому рейтингу WTA займає четверту позицію. В активі спортсменки 5350 залікових очок. Після виграшу Підсумкового турніру WTA у Сингапурі Світоліна в новому рейтингу піднялася відразу на три рядки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?