"Ми готові до бою": опубліковані вражаючі фото та відео навчань повітряних сил США
Категорія
Світ
Дата публікації

"Ми готові до бою": опубліковані вражаючі фото та відео навчань повітряних сил США

"Ми готові до бою": опубліковані вражаючі фото та відео навчань повітряних сил США
Джерело:  online.ua

В США, в штаті "Юта", авіабаза "Хілл" провела масштабні навчання, якими продемонструвала найбільшу військову потужність Сполучених Штатів - в них були задіяні три десятки новітніх винищувачів F-35 Lightning II повітряних сил Штатів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Business Insider.

За даними ЗМІ, ці навчання мали на меті продемонструвати силу, з якою не може зрівнятися жоден іноземний суперник США. Так, маневри авіації США доводять, що найдорожча програма озброєння у історії нарешті готова до розгортання і дій.

"Ми готові йти в бій вже сьогодні. А навчання з залученням численних ескадронів F-35 можуть продемонструвати нашу здатність побороти потенційних ворогів, звідки б вони не прийшли", – заявив американський майор Калеб Гітменн.

Варто зазначити, що раніше КНР і Росія намагалися створити власні винищувачі п’ятого покоління, які б могли зрівнятися з F-35. Але їхні літаки не готові продемонструвати ті ж можливості, що і американські.


В РФ вважають Су-57 "перевіреним у бою" після того, як літак впродовж кількох днів скидав бомби на неозброєних ворогів режиму Башара Асада в Сирії.

Вказано, що до кінця поточного десятиліття мали б з’являтись три винищувачі п’ятого покоління. Однак наразі існує лише F-35 –його виробляють масово. США мають 91 такий літак, їхні союзників – 28, а ще 22 були продані іншим країнам. Загалом же Вашингтон замовив понад 2 тисячі F-35.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?