Велика американська компанія поглинула український стартап
Категорія
Технології
Дата публікації

Велика американська компанія поглинула український стартап

Велика американська компанія поглинула український стартап
Джерело:  online.ua

Велика американська компанія, світовий лідер в області рішень для медіабізнесу Piano придбав український стартап Newzmate. Сума угоди не розголошується, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-реліз Newzmate.

Зазначається, що за останні півтора роки українці обговорювали можливість продажу з трьома компаніями: двома в США, однією в Сінгапурі.

"Ми вибрали Piano в першу чергу тому, що співпали з ними в розумінні ринку, баченні продукту, цінностях і процесах", - розповів CEO і співзасновник Newzmate Олексій Чапко.

Вказано, що офіс Newzmate у Києві стане представництвом Piano в Україні.

"Співробітники Newzmate залишаються працювати в складі українського офісу Piano. Команда стартапу на момент здійснення угоди у вересні поточного року складалася з 9 співробітників, сьогодні їх 12, і найближчим часом буде суттєво розширено, в першу чергу за рахунок технічних фахівців", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що на момент здійснення операції сервіс Newzmate використовували понад 60 онлайн ЗМІ у 10 країнах Америки, Європи, Азії та Африки з сумарною аудиторією в 300 млн читачів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  український стартап з перевірки правопису Grammarly отримав $110 млн інвестицій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?