Кремль висунув гучну погрозу США та НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль висунув гучну погрозу США та НАТО

Кремль висунув гучну погрозу США та НАТО
Джерело:  online.ua

Міністр зовнішніх справ Росії Сергій Лавров заявив, що намір Вашингтона вийти з Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності створює виклики безпеки для Москви і Мінська. У Кремлі стверджують, що такі порушення вимагають відповідної реакції, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Він наголосив, що питання "викликів безпеки" обговорювалось на спільному засіданні колегії МЗС РФ і Білорусі.

"Висловили заклопотаність зростанням напруженості на Європейському континенті багато в чому через нарощування військової активності НАТО поблизу наших кордонів. Також у зв'язку з наміром Вашингтона вийти з Договору про ліквідацію ракет середньої та малої дальності", - сказав Лавров.

За його словами, рішення США створює виклики безпеці Росії та Білорусі, які вимагають відповідної реакції як по лінії "союзної держави", так і по лінії Організації Договору про колективну безпеку.

Як повідомляє ONLINE.UА, раніше офіційний представник Державного департаменту США повідомив, що  влада Штатів ввела персональні санкції проти 33 фізичних та юридичних осіб з Росії, пов’язаних із оборонним комплексом та розвідкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?