Amazon виявився в скандалі через продаж товарів з терористичною символікою "ЛДНР"
Категорія
Україна
Дата публікації

Amazon виявився в скандалі через продаж товарів з терористичною символікою "ЛДНР"

Amazon виявився в скандалі через продаж товарів з терористичною символікою "ЛДНР"
Джерело:  online.ua

На платформі всесвітньо відомого інтернет-магазину Amazon помітили в продажу товари з символікою "ЛДНР". Посольство України в США звернулося до засновника платформи Джеффа Безоса "з наполегливим закликом" зняти з сайту товари з терористичною символікою і не підтримувати пропаганду РФ проти територіальної цілісності України, повідомляє ONLINE.UА.

"Ми переконані, що продаж товарів з символікою "ДНР" - терористичної організації, проти агресивної поведінки якої виступає міжнародна спільнота і США зокрема, не несе ніяких посилів до світу і поваги до людського життя, а підтримує пропаганду РФ проти територіальної цілісності України", - підкреслили в посольстві.

Також українське посольство звернулося до керівництва компанії eBay Inc. "щодо прийняття аналогічних заходів" через продаж продукції з символікою так званих "ЛНР" і "ДНР".

Раніше проти продажу товарів з терористичною символікою "ЛДНР" на Amazon виступила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона запустила флешмоб в соцмережі, закликаючи виступити проти всесвітньо відомого інтернет-магазину. Супрун закликає відправити Джеффу Безосу повідомлення про те, що його компанія допомагає спонсорувати тероризм і тим самим посилює гібридну війну Росії проти цивілізованого світу.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Coca-Cola зганьбилася "кремлівським" дизайном свого напою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?