Астаф'єва взірвала мережу пікантними світлинами
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Астаф'єва взірвала мережу пікантними світлинами

Астаф'єва взірвала мережу пікантними світлинами
Джерело:  online.ua

Фанати із захватом спостерігають за розвитком кар'єри відомої української співачки та моделі Даші Астаф'євої. Цього разу новими світлинами із красунею поділився їх автор - фотограф Микита Люлько, передає ONLINE.UA.
На фото Астаф'єва повністю без одягу притулилася до пофарбованої в темний колір стіни. Поза співачки виглядає дещо неприродно і містично. Також Астаф'єва розпустила волосся і вибрала для фотосесії чорні туфлі.

"Доволі сміливо; з кожним днем вона стає ще красивішою; надіюся, що це не всі фото; фотограф - майстер своєї справи; що ви робите, щоб мати ідеальну фігуру; довершена жінка; інколи Даша нагадує мені Моніку Беллуччі; ви в чудовій формі; така зваблива і відверта; Даша, вас створив Бог як еталон жіночої краси; чесно, трошки вже набридли подібні образи; всі ви просто заздрите - вона чарівна; теж хочу таку фігуру", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  Тіна Кароль вразила провокаційними і пікантними фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?